Tietoa meistä

Yhdistyksemme tarjoaa harrastustoimintaa kaikille koirille ja niiden omistajille eteläisessä Suomessa. Pyrimme myös parantamaan sekarotuisten koirien harrastus- ja kilpailumahdollisuuksia eri lajeissa ja kehittämään vahvan yhteisön sekarotuisten koirien kanssa harrastaville ihmisille ympäri Suomen. Yhdistys ei ole missään tekemisissä jalostustoiminnan kanssa, vaan tarkoituksena on toimia ainoastaan harrastusyhdistyksenä. Meidän yhdistykseemme ovat siis tervetulleita kaikki koiramaisista aktiviteeteista kiinnostuneet, riippumatta siitä miten ja missä koirasi rodut ovat sekoittuneet – ja vaikka eivät olisikaan!

Jotta toimintamme olisi jäsenkeskeistä, pyrimme saamaan aktiivisia jäseniä eri puolilta Suomea järjestämään ja koordinoimaan tapahtumia sekä koulutuksia omalla paikkakunnallaan. Meillä onkin jo muutamassa kaupungissa oma alaosasto, joka järjestää säännöllisesti toimintaa koirille omistajineen. Jos paikkakunnallasi ei ole vielä alaosastoa, haluaisitko ehkä itse ryhtyä paikkakuntasi toimihenkilöksi? Yhdistyksen jäsenet auttavat sinut enemmän kuin mielellään alkuun!

Yhdistyksen jäsenistöstä löytyy kaikentasoisia koirakoita laidasta laitaan – on perustottelevaisuudessa alkeitaan aloittelevia rescuekoiria kuin myös virallisia kisoja kiertäviä vanhempia konkareita. Näin ollen tarjontamme koulutuksien sekä tapahtumien suhteen on laaja – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Ja jos ei löydy, kerro ideasi paikkakuntasi vastaavalle – teemme aina parhaamme vastataksemme jäsenten toiveisiin! Yhdistyksen jäsenille haluamme tarjota laadukkaita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden luoda kontakteja muihin sekarotuisten koirien kanssa harrastaviin ihmisiin. Lisäksi jäsenemme saavat hienoja jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme, ja haemme jatkuvasti lisää etuja jäsenillemme.

Yhdistys myös järjestää ja kehittää uusia matalan kynnyksen kilpailuluokkia aloitteleville koirakoille sekä omia kilpailuja lajeihin, joissa sekarotuiset eivät ole ennen saaneet kilpailla. Mielestämme myös seropeilla on oikeus kokea häivähdys kisahumua!