SmartDog-testi puoleen hintaan

Hallitus on päättänyt, että yhdistyksen toiminta loppuu vuoden vaihteessa. Kiitokseksi jäsenillemme, haluamme tarjota vielä viimeisen edun yhdistyksemme kautta. Olemme sopineet yhteistyöstä SmartDog ky:n kanssa niin, että neljä yhdistyksen jäsentä voi nyt saada SmartDog Pieni persoonallisuus arvio -testin puoleen hintaan.

Yhdistys on ollut mukana luomassa sekarotuisillekin sopivaa pientä persoonallisuusarviota. Testin tavoitteena on arvioida kokonaisvaltaisesti koiran persoonallisuutta sekä tiettyjä kognitiivisia ominaisuuksia. Testiin voi osallistua niin puhdasrotuinen kuin sekarotuinenkin koira, mutta testi on kehitetty erityisesti sekarotuisten koirien omistajien pyynnöstä, sillä sekarotuiset eivät pääse osallistumaan virallisiin luonnetesteihin.

Testin hinta on normaalisti 85€, mutta nyt neljällä ensimmäisellä ilmoittautuneella yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus saada alekoodi, jolla testiin pääsee osallistumaan puoleen hintaan 42,5€! Testissä voi käydä missä tahansa SmartDogin  neljästä toimipisteessä: Hyvinkää, Nummi (Lohja),  Ylöjärvi (Tampere) ja Turku. Koiran tulee olla vähintään 10kk vanha, mutta yläikärajaa ei ole.

Hinta sisältää

      • Koiran testauksen, noin 45 min
      • Suullisen arvion sekä kirjallisen arviointilomakkeen
      • EI pääsyä tietokantaan

Huomioithan ilmoittautuessasi, että testissä tulee käydä tammikuun 2019 loppuun mennessä ja testiin ilmoittautuminen on sitova!

Ilmoittaudu sähköpostitse pkseutu@seropit.fi viimeistään sunnuntaina 6.1. ja kerro samalla koirasi ikä, niin saat alekoodin ja ohjeet testin varaamiseen.